Nevoia de ferestre

|






Ferestre inexplicabile. Ca niste raspunsuri fara intrebari. Argumente instabile si justificari. Echilibru intre o absenta si o prezenta. Ferestre care tresar... nervoase, precipitate, prelungi, saturate. Fesrestre care decid. Ferestre care despart aici de acolo. Sau invers. Ferestre pe care ni le impunem.

8 comentarii:

Anca spunea...

Ferestre prietenoase sau ostile, ferestre care te imbie sa le privesti sau care te indeparteaza ... de tine...

alex spunea...

...hmm, but what's he building in there???...we have the right to know! (T.W.) :P

Anonim spunea...

Mie imi plac zidurile cu ferestre. Pe fereastra se poate si intra, se poate si iesi... daca ar fi doar un zid, fara ferestre (si fara usi), ai fi probabil prizonierul propriei tale creatii. Ferestrele sunt bune. Sunt ca o vama. Filtreaza ce intra si ce iese... Dar parca tot mai bune sunt portile...

Minu Blue spunea...

*ferestre pe care le resimti ca pe niste rupturi dureroase
*nici macar nu stiu daca mai e acolo ca sa construiasca ceva...si chiar vrem sa stim? iti amintesti visul lui paler cu teama in fata usii (ferestrei) deschise? :D
*parca tot mai buna e orice spartura in zid...:)

alex spunea...

Uneori trebuie sa ne depasim temerile, ca sa aflam mai multe depre noi.

Minu Blue spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Minu Blue spunea...

Uneori temerile vin din ce am aflat deja.
Oricum...am observat ca e destul de raspandita teama de o oarecare libertate...O fereastra inchisa sperie mai putin decat una deschisa. Pentru ca cea deschisa te determina sa alegi, sa actionezi. Cea inchisa te lasa doar sa visezi despre cum ai alege, cum ai actiona..

alex spunea...

atunci sa actionam, sa aducem visul in realitate.Cine are curajul sa deschida o fereastra? :)) protectie vs risc, teama, nestiut sau revelatie.